Devlet Bahçeli'nin sert açıklamarına Bozdağ'dan yanıt geldi: 'Bölücüleri memnun edersin'

Devlet Bahçeli'nin sert açıklamarına Bozdağ'dan yanıt geldi: 'Bölücüleri memnun edersin'

Danıştay'ın Andımız kararı sonrası yaptığı açıklamayla eleştirilerin hedefi olan Bekir Bozdağ sosyal medyadan açıklama yaptı.

Bozdağ, "Bir hukuk tartışmasından ayrımcılık ve bölücülük çıkaranlar, bu tutumlarıyla sadece ayrımcılık ve bölücülük yapanları memnun ederler." dedi.

Bozdağ'ın açıklaması şöyle;

1) Hayatım boyunca nice hakaretlere, nice iftiralara, nice haksız ve temelsiz suçlamalara ve nice tehditlere muhatap oldum. Ama hiç bir zaman inancımdan ve davamdan taviz vermedim. Bundan sonra da inancımdan ve davamdan taviz vermeden yoluma devam edeceğim.

2) Bir hukuk tartışmasından ayrımcılık ve bölücülük çıkaranlar, bu tutumlarıyla sadece ayrımcılık ve bölücülük yapanları memnun ederler.

3) Aleni tehditlere de tahtında tehdit gizli uyarılara da cevabım şudur: Bu dünyada muhafızımın daima Rabbim olduğuna inandım. Muhafızının Allah olduğuna inananların kimseden korkusu olmadığı gibi benim de kimseden korkum yoktur. Vekil ve muhafız olarak Allah yeter...

İŞTE BEKİR BOZDAĞ'IN TWEETLERİ

18-10/20/boluculer5.png

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN