Bakan Avcı'dan 'Efes'te düğün yapıldı' iddialarına yanıt geldi

Bakan Avcı'dan 'Efes'te düğün yapıldı' iddialarına yanıt geldi

İzmir'de bulunan Efes Antik Kenti'nde sünnet düğünü yapıldığı iddialarını değerlendiren Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "Efes'te düğün, dernek, nişan vesaire söz konusu değil” dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Efes antik kentinde sünnet düğünü yapıldığına ilişkin haberlere yanıt verdi. Avcı, "Efes antik kentinde düğün yapılmıyor, etkinliklerde tarihi yapıya zarar verilmiyor" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, "AKM projesinde son noktaya gelince ayrıntıları paylaşacağız. Devlet Opera ve Bale'nin kapatılması söz konusu değil." dedi.

SOSYAL MEDYADA TARTIŞMA YARATTI

İzmir'in Selçuk İlçesi'ndeki Efes Antik Kenti'ne sünnet düğünü yapıldığı ve yemek masalarının bulunduğu fotoğrafların sosyal medyada yer alması, tepkilere neden olmuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN