Bakan Çavuşoğlu Makedonya'ya gidiyor

Bakan Çavuşoğlu Makedonya'ya gidiyor

Bakan Çavuşoğlu, 17- 18 Haziran tarihlerinde Makedonya Cumhuriyeti'nde bir ziyarette bulunacak. Çavuşoğlu'nun Makedonya üst düzeyli makamlarınca kabul edilmesinin ve 18 Haziran akşamı Makedonya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir iftar yemeğine katılmasının öngörüldüğü de belirtildi.

Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamaya göre, Bakan Çavuşoğlu ile Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Dimitrov arasında yapılacak görüşmelerde, Makedonya ile ikili ilişkiler ele alınacak. Görüşmelerde, bölgesel ve uluslararası meselelere ilişkin iş birliği de değerlendirilecek. 

Öte yandan Dışişleri'nden yapılan açıklamada, Bakan Çavuşoğlu'nun Makedonya üst düzeyli makamlarınca kabul edilmesinin ve 18 Haziran akşamı Makedonya'da yaşayan Türk vatandaşlarıyla bir iftar yemeğine katılmasının öngörüldüğü de belirtildi. 

ANKARA/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN