Bakan Çavuşoğlu: Terör tehdidi hala devam ediyor

Bakan Çavuşoğlu: Terör tehdidi hala devam ediyor

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Terörizmle Mücadele Forumu'nda önemli açıklamalarda bulundu. Çavuşoğlu, "Terör tehdidi hala devam ediyor. DEAŞ, El Kaide, Nusra, PKK, PYD/YPG hala duruyor" dedi.

Çavuşoğlu konuşmasında, "Afrin'i teröristlerden arındırdık. Yabancı teröristler söz konusu. Bizler bu çerçevede risk analizi gerçekleştirmekteyiz. Tabi ki tek başına bir ülke terörle mücadele konusunda başarılı olamaz. Birlikte mücadele etmemiz gerekmekte. Bulunduğumuz platform önemli bir platform. Terörizmle mücadele küresel forumundayız. Yeni bazı eylem belgeleri için bir araya geldik. Bu 4 belgede terörizmle ilgili olarak, organize suçlar ve terörizm suçlar çerçevesindeki yaklaşımları ele almaktayız. Terör tehdidi hala devam ediyor. DEAŞ, El Kaide, Nusra, PKK, PYD/YPG hala duruyor” dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN