Bakan Işık: Askerlerin zehirlenmesiyle ilgili inceleme başlattık

Bakan Işık: Askerlerin zehirlenmesiyle ilgili inceleme başlattık

Manisa'da askerlerin zehirlenmesiyle ilgili açıklama yapan Bakan Fikri Işık, Milli Savunma Bakanlığı olarak görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili idari inceleme ve soruşturma başlattık. Teftiş Kurulumuzdan dört kişilik heyet şu anda incelemesini yapıyor" dedi.

Milli Savunma Bakanı Işık: "(Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesi şüphesi) Milli Savunma Bakanlığı olarak görevinde ihmali olabilecek askeri personelle ilgili idari inceleme ve soruşturma başlattık. Teftiş Kurulumuzdan dört kişilik heyet şu anda incelemesini yapıyor"

SABOTAJ İDDİALARI

Milli Savunma Bakanı Işık: "(Manisa'da kışladaki gıda zehirlenmesine ilişkin "sabotaj" iddiaları) Hiçbir ihtimali dışlamadan her türlü ihtimalin üzerine gidiyoruz" dedi.

ZEHİRLENME NEDENİ AÇIKLANDI

Sağlık Bakanlığınca, Manisa 1. Piyade Er Eğitim Tugay Komutanlığı Albay Arif Seyhun Kışlası'ndaki gıda zehirlenmesi şüphesiyle ilgili ön incelemenin tamamlandığı, klinik bulgular, hastalardan alınan örnekler ve epidemiyolojik analiz sonuçlarına göre olayın bir besin zehirlenmesi olduğunun tespit edildiği bildirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN