Balıkesir MHP’ye bin 100 yeni üye

Balıkesir MHP’ye bin 100 yeni üye

MHP Balıkesir İl Başkanlığının Afrin şehitlerini anma ve üye katılım programı yoğun bir katılımla gerçekleşti. Programda partiye yeni katılan bin 100 yeni üyeye rozet takıldı. Rozet takma töreninde konuşan MHP MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy, İHA’lar ve SİHA’lar sayesinde başarılı bir operasyon gerçekleştirildiğinin altını çizerek, "Zeytin Dalı ile Afrin’e gireceğiz, harmandalıyla Kandil’den çıkacağız" dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Teşkilatı’na bin 100 yeni üye katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okumasıyla başlayan programın açılış konuşmasını yapan MHP Balıkesir İl Başkanı Suat Par, “Bu vatan evlatları var oldukça, Anadolu Türk’ün vatanı olmaya devam edecektir. Küresel güçlerin Ortadoğu ve Anadolu coğrafyasını yeniden dizayn etmek istemesi ülkemizi ateş çemberi içerinde bıraktı. Batı; PKK, PYD, IŞİD ve benzeri terör örgütlerini kullanarak ülkemize savaş açmıştı. Liderimiz Doktor Devlet Bahçeli’nin beka sorunu diyerek bahsettiği tehdit var olma yok olma meselesidir. Liderimiz Devlet Bahçeli, siyasi kaygıları bir kenara bırakarak milletinin ve devletinin geleceği için çaba sarf etmektedir. Bunun en iyi örneği küresel güçlere karşı koyduğu tavrıdır” dedi.

Daha sonra konuşan Balya Belediye Başkanı Osman Kılıç ise yereldeki başarının geneli önemli ölçüde etkilediğini hatırlatarak 2019’da kapı kapı çalışarak Büyükşehir’i ve ilçe belediyeleri kazanmaları gerektiğini söyledi.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) MYK üyesi Osmaniye Milletvekili Ruhi Ersoy ise milli teknolojinin öneminden bahsetti. Ersoy, "Milli teknoloji devrede. O da insansız hava uçakları SİHA’lar ve İHA’lar. Eğer milli teknoloji ve savunma sanayindeki milli silahlar olmasa bizim soluğumuzu keserler, oralara göndermezler. O sebeple diyoruz ki milli feraset Yörük analarda, Müesser analarda, Şerife annelerde. Milli siyaset o tankın üzerinde haykıran, ’Kızıl Elma’ diyen Mehmetçikte. Milli ülkü Milliyetçi Hareket, Ülkücü Hareket, Devlet Bahçeli ve yol arkadaşları ile beraber Türkiye’de" diye konuştu.

BALIKESİR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN