Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Öksüz ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı

Başbakan Yardımcısı Bozdağ: Öksüz ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldı

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, 15 Temmuz hain darbe teşebbüsünün kilit ismi Adil Öksüz ile ilgili yeni bilgilere ulaşıldığını açıkladı.

Bozdağ, katıldığı bir televizyon programında Adil Öksüz’ün nerede olduğuna ilişkin soru üzerine şunları söyledi:

“Şimdi nerededir, hangi ülkededir buna dair bir bilgiyi bizden paylaşmamızı beklemeyin. Çünkü bu doğru olmaz. Bildiğiniz gibi bizim Milli İstihbarat Teşkilatımız yurtdışında operasyon yapma yetkisi ile donatıldı. Bu çerçevede 19 ülkeden 83 FETÖ’cü teröristi paketleyip Türkiye’ye getirdi. Başka ülkelerde de FETÖ’cü teröristler var, onları da inşallah paketleyip paketleyip Türkiye getirecektir. Bunları getirdikten sonra hangi ülkeden getirdiklerini o zaman açıklayacağız. Şimdi o ülkeleri açıklamamız paketleme işini sıkıntıya sokar.”

“MİT’İ KUTLUYORUM”

Bozdağ, açıklamasının devamında, ”Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan başta olmak üzere bütün çalışma arkadaşlarını kutluyorum, tebrik ediyorum. Yüzümüzü ağartan operasyonlara imza attılar, inşallah bundan sonra da atacaklar. Teröristler Türkiye’nin nefesini enselerinde hissetmeye devam edeceklerdir. Hangisi paketlenip gelecek onu göreceğiz. Teröristlere yurtiçinde de yurtdışında da rahat yüzü yok. Pennsylvania’daki malikanesinde de rahat yüzü yok” diye konuştu.

Seçimin erkene alınması ile ilgili boş senaryolar yazıldığını belirten Bozdağ şöyle konuştu:

“Türkiye’mizin siyaseten belirsizlikleri ortadan tamamen kaldırmak ve bu tüm hesapları kitapları tuzakları yok etmek için biz bir adım artık. Bir başka şey tabii ki, 2019’a kadar Türkiye seçimleri üzerinde pek çok uluslararası çevreler ve içerideki onlarla işbirliği yapan çevrelerle beraber pek çok plan, program, tuzak var.

Seçimin planlanan öne alınması bütün senaryoları boşa çıkarmıştır. Türkiye’ye dönük bütün tuzakları tuzak kuranların elinde patlatmıştır. Bütün senaryoları boşa çıkarmıştır. Bütün hayalleri kâbusa dönüştürmüştür. Türkiye üzerine artık kimse hesap yapamayacaktır. Eminki bu seçim kararı bu hesapçıların hepsini perişan etti. Ben o yüzden bakarsanız seçim kararına üzülenleri Türkiye’nin burada ne kadar doğru, büyük bir hamle yaptığını geçen bir gazete manşet atmıştı ‘Şah-Mat’ diye. Nasıl bir şah-mat yaptığını çok net bir şekilde görecektir. Türkiye’ye dönük bütün kirli senaryoları biz bu kararlar çöpe attık. Türkiye üzerinde artık oyun oynanacak önüne tuzak kurulacak Türkiye dışarıdan bir takım yöntemlerle yönlendirebilecek bir ülke değildir” 

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN