Başkentte dolandırıcılık operasyonu: 2 gözaltı

Başkentte dolandırıcılık operasyonu: 2 gözaltı

Başkent’te kamu kurum ve kuruluşlarına işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık yaptığı iddia edilen 2 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, Ankara Valiliği İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Yankesicilik Dolandırıcılık Büro Amirliğine, müştekiler M.G., A.G. ve F.Y., çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarına, işe yerleştirme vaadiyle dolandırıcılık yaptıklarını beyan ederek şüpheli B.Y., E.Ü., M.S., K.A. ve B.T. hakkında davacı ve şikayetçi oldu. Yapılan şikayet üzerine konu ile ilgili çalışma başlatıldı. Operasyon neticesinde şüpheliler B.Y. ve E.Ü., Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince yakalandı. Adli mercilere çıkarılan şüpheli şahıslardan E.Ü., mahkemece adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı, B.Y. ise mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edildi."

ANKARA/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN