Batman’da operasyon yapılan esnaf emniyete yürümek istedi

Batman’da operasyon yapılan esnaf emniyete yürümek istedi

Batman’da kaçak cep telefonu operasyonu yapılan şahıslar, Emniyet Müdürlüğüne yürümek istedi. Çevik Kuvvet ekipleri tarafından durdurulan şahıslar, bir süre oturma eylemi yaptıktan sonra dağıldı.

Batman Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, Çarşı Mahallesi’nde bulunan iki ayrı pasajdaki bazı iş yerlerine, kaçak cep telefonu satıldığı gerekçesiyle operasyon düzenlenmişti. Operasyon sırasında, aralarında iş yeri sahiplerinin de bulunduğu bir grup şahıs toplanarak, polise tepki göstermişti. Polis, şahısları havaya ateş açarak dağıttığı operasyonda, çok sayıda gümrük kaçağı telefon ele geçirilirken, 4 şahsı gözaltına almıştı.

ÇEVİK KUVVET DURDURDU

Operasyon yapılan iş yerlerini sahipleri ve yakınlarından oluşan bir grup, operasyonun ardından Emniyet Müdürlüğüne yürümek istedi. Slogan atarak belediye hizmet binasına kadar ilerleyen grup, Çevik Kuvvet ekiplerince durduruldu. Burada bir süre oturma eylemi yapan grup, polis amirleriyle yapılan görüşmenin ardından dağıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN