Batman'da terör ve uyuşturucu operasyonu

Batman'da terör ve uyuşturucu operasyonu

Batman'da bir eve düzenlenen operasyonda, esrar,silah ve mühimmat ile PKK ele başı Abdullah Öcalan'a ait poster ve örgüte ait dergi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada, uyuşturucu ticaretiyle uğraşanlara yönelik operasyonda, M.E'ye (31) ait ev ve müştemilatta arama gerçekleştirildiği belirtildi.

Aramada, terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan'a ait poster ve örgüte ait dergi, 2 tabanca, 5 şarjör, 160 fişek, havalı tabanca ve buna ait 3 havalı tabanca tüpü ve havalı tabanca saçmaları, ucuna bilye takılı beyaz renkli gaz tabancası fişeği, havai fişek rampası, döner bıçağı, 100 gram Hint keneviri tohumu, 1 kilo 55 gram toz esrar, 10 gram sentetik uyuşturucu, 6 uyuşturucu hap, 2 dijital hassas terazi ele geçirildiği kaydedilen açıklamada, M.E'nin gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada, uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonların süreceği ifade edildi.

BATMAN/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN