Beşiktaş’ta çatı katı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü

Beşiktaş’ta çatı katı alev alev yandı, mahalleli sokağa döküldü

Beşiktaş’ta bir binanın çatı katında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Alev alev yanan kat, itfaiye ekipleri ve vatandaşlar tarafından söndürülürken, mahalleli kısa süreli panik yaşadı.

Yangın, dün saat 13.30 sıralarında Beşiktaş Kültür Mahallesi’nde 4 katlı bir binanın çatı katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, çatı katından henüz bilinmeyen bir nedenle dumanlar çıkmaya başladı. Dumanların yerini kısa süre sonra alevler sarınca, yangını gören vatandaşlar durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine Beşiktaş İtfaiye Grup Amirliği ile Ortaköy itfaiye istasyonuna bağlı ekipler sevk edildi. Yangını gören çevredeki bazı vatandaşlar ellerinde yangın tüpleriyle binanın çatısına çıkarak alevlere müdahale etti. Kısa süre sonra olay yerine gelen itfaiye ekipleri, dışarıdan ve içeriden müdahale ederek yangını kısa sürede kontrol altına aldı. Soğutma çalışması yapan ekip, bir süre yangının çıkış nedenini araştırdı.

MAHALLELİ SOKAĞA DÖKÜLDÜ, KISA SÜRELİ PANİK YAŞANDI

Öte yandan, yangın nedeniyle binada ve çevre binalarda yaşayan vatandaşlar sokağa döküldü. Kısa süreli panik yaşayan vatandaşlar, itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonrasında rahat bir nefes aldı. Yangının çıktığı binada yaşayan bir vatandaşın ise dairesinin panjurlarını kapatması dikkat çekti. Korkulu gözlerle çalışmaları izleyen yaşlı 2 kadın ise birbirlerinin ellerini tuttu.
Polis, yangınla ilgili inceleme başlattı.

İSTANBUL/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN