Beşiktaş'ta yolun karşısına geçen motosikletli polislere minibüs çarptı: 2 polis yaralı

Beşiktaş'ta yolun karşısına geçen motosikletli polislere minibüs çarptı: 2 polis yaralı

Beşiktaş'ta yolun karşısına geçen motosikletli polis ekibine minibüs çarptı. yaralı iki polis ambulanslar tarafından hastaneye kaldırılırken, arkadaşlarının kaza yaptığını duyan çok sayıda polis olay yerine geldi.

Kaza, Beşiktaş Meydanı'nda saat 16.00 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Mustafa Bakır'ın kullandığı minibüs, yaya kaldırımından motosiklet ile yolun karşısına geçmeye çalışan polislere çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle iki polis yere savruldu. Yaralı polislerin yardımına vatandaşlar koştu.Yaralı polisler için olay yerine sağlık ekibi sevk edildi. Arkadaşlarının kaza yaptığını duyan çok sayıda polis olay yerine geldi. Kısa sürede gelen ambulans yaralı polisleri hastaneye kaldırdı.


'KİMSE İSTEMEZ BÖYLE BİR ŞEY OLSUN'

Kaza yapan şoför Mustafa Bakır  "Kırmızı ışıkta bekliyordum. Yeşil ışık yanınca hareket ettim. Polisler yaya geçidinden geçiyordu, vurdum. Hızım da yoktu. Daha yeni kalkış yapmıştım. İnşallah bir şeyleri yoktur. Allah yardımcıları olsun. Kimse istemez böyle bir şey olsun" dedi. Kaza yapan şoför ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.





İSTANBUL/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN