Beylerbeyi Tüneli'nde halk otobüsü 9 otomobile çarptıktan sonra durabildi; 13 yaralı

Beylerbeyi Tüneli'nde halk otobüsü 9 otomobile çarptıktan sonra durabildi; 13 yaralı

Otobüs A.Ş'ye bağlı Halk Otobüsü, Beylerbeyi Tüneli Üsküdar istikametinde art arda 9 otomobile çarptıktan sonra durdu.

 

İstanbul Otobüs A.Ş'ye bağlı Halk Otobüsü, Beylerbeyi Tüneli Üsküdar istikametinde art arda 9 otomobile çarptıktan sonra durdu.

Kazada, toplam 13 kişi hafif şekilde yaralandı.

Kaza, Üsküdar Beylerbeyi bağlantı yolu Beylerbeyi tünel çıkışı Üsküdar istikametinde saat 14.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre Güzeltepe-Üsküdar arasında çalışan Otobüs A.Ş'ye bağlı 15 numaralı otobüs Beylerbeyi tüneli çıkışında sürücüsü Emin Akbaş'ın kontrolünden çıktı.

9 ARACA ÇARPTI

Önce çelik bariyerlere çarpan otobüs daha sonra trafik nedeniyle bekleyen 9 araca çarparak durabildi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve 112 sağlık ekibi sevk edildi.

13 KİŞİ YARALANDI

Kazada hafif yaralanan 13 kişi sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından ambulanslar ile çevre hastanelere götürüldü.

TRAFİK TEK ŞERİTTEN AKTI

Trafik çekicileri araçları kısa sürede olay yerinden kaldırdı. Daha sonra trafik tek şeritten kontrollü bir şekilde sağlandı.

OTOBÜSÜN FRENİNİN PATLADIĞI İDDİASI

Bir süre sonra büyükşehir belediyesine bağlı vinç kazalı otobüsü götürdü. Sürücünün otobüsün kontrolünü hangi nedenle kaybettiği açıklanmazken, otobüs sürücüsünün aracın frenlerinin patladığını söylediği öğrenildi.

İSTANBUL / DHA






 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN