Beyoğlu ve Şişli'de 17 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

Beyoğlu ve Şişli'de 17 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu

İstanbul Beyoğlu ve Şişli'de 17 adrese eş zamanlı uyuşturucu operasyonu düzenledi. Operasyona özel harekat polisi ile polis helikopteri de destek verdi. Hareketli anlara neden olan operasyonda çok sayıda kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu ve Şişli'de saat 14.00 sıralarında 17 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyona Özel Harekat, Çevik Kuvvet ve polis helikopteri havadan destek verdi. "Eros" adlı narkotik köpek ile yapılan aramalarda uyuşturucu madde ele geçirildi.

2 SAAT SÜRDÜ

İstiklal Mahallesi'nde bir evde yapılan aramada ise torbalanmış şekilde uyuşturucu madde bulundu. Polisin operasyonu ile çok sayıda kişi de gözaltına alındı. Yaklaşık 2 saat süren operasyonda evlerdeki aramalarda ele geçirilen uyuşturucu maddeler ve gözaltına alınan kişiler polis merkezine götürüldü.

İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN