Beyoğlu'da narkotik operasyonu

Beyoğlu'da narkotik operasyonu

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ile Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri Beyoğlu’nda Tarlabaşı ve Hacıahmet Mahallesi’nde daha önceden belirlenmiş 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

Beyoğlu'da, önceden belirlenmiş 6 adrese düzenlenen operasyonda, çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirilirken, 2 kadın gözaltına alındı.

Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ile Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü ekipleri, Tarlabaşı Bulvarı Dolapdere Caddesi ile Hacıahmet ve Bostan mahalleleri civarında 6 adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

17-06/26/o12.jpg

Belirlenen adresler koçbaşı ile kırıldıktan sonra evlerde arama yapıldı. Aramalara Narkotik Şube Müdürlüğü'ne ait köpekler de katıldı.

17-06/26/o2.jpg

Yapılan aramalarda satılmaya hazır bir miktar esrar maddesi ve çok sayıda uyuşturucu hap ele geçirildi. Üzerinde uyuşturucu bulunduğu öğrenilen 2 kadın gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

17-06/26/nar.jpg

Operasyona Güven Timleri, Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü, Motorize Polis Ekipleri ile polis helikopteri de destek verdi.

İSTANBUL/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN