Bisikletli tacizci tutuklandı | Eskişehir haberleri

Bisikletli tacizci tutuklandı | Eskişehir haberleri

Eskişehir'de bisikletiyle dolaşıp, yolda karşılaştığı küçük yaştaki kız öğrencilerle, kadınları elle taciz ettiği öne sürülen 34 yaşındaki M.A., güvenlik kamerası görüntülerinden yakalanıp, tutuklandı. 2008 yılında da sarkıntılık olayına karıştığı ve bu nedenle sabıkasının olduğu belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şubesi ekipleri, Mustafa Kemal Paşa, Şeker ve Hacı Seyit mahallelerinde okula giden küçük yaştaki kız çocuklarına bisikletiyle yaklaşıp, elle sarkıntılıkta bulunan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

KISA SÜREDE YAKALANDI

Çevredeki apartman ve işyerlerinin güvenlik kamerası görüntülerini izleyeyen ekipler, şüphelinin M.A. olduğunu belirledi. Ekipler, M.A.'nın sıklıkla kullandığı yolda tertibat aldı. M.A., bisikletiyle polislerin yanından geçerken, kısa süreli kovalamacayla yakalandı. M.A.'nın küçük yaştaki kız çocuklarının yanı sıra çok sayıda kadına da elle tacizde bulunduğu belirtildi.

2008 yılında da sarkıntılık olayına karışan ve bu nedenle sabıkasının olduğu bildirilen M.A., emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. M.A., Eskişehir H Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

ESKİŞEHİR/DHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN