Bitlis’te PKK’ya ait 21 sığınak ortaya çıkarıldı

Bitlis’te PKK’ya ait 21 sığınak ortaya çıkarıldı

Bitlis'te Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonlarda PKK'ya ait 21 sığınak ile 3 mevzi tespit edildi.

Bitlis’te Jandarma Bölge Komutanlığı tarafından yürütülen operasyonlarda terör örgütü PKK'ya yönelik 21 sığınak ile 3 mevzi tespit edildi. Sığınaklarda yapılan aramalarda ise çok sayıda mühimmat ele geçirildi.

5 KİLO AMONYUM NİTRAT VE RUS YAPIMI EL BOMBASI

Bitlis Valiliği, 6-8 Aralık tarihleri arasında Bitlis merkeze bağlı Sehi Ormanları mevkiinde sürdürülen 'Şehit Topçu Teğmen Cemal Tepeli-3' adlı operasyonla ilgili açıklamada bulundu. Yapılan operasyonlarda 21 sığınak ile 3 mevzinin ortaya çıkarıldığı, bu sığınak ve mevzilerede ise 6 tuzaklanmış büyük tüp ile çuval içerisinde 5 ateşleme düzeneği, 5 kg’lık plastik bidon içerisinde el yapımı patlayıcı yapımında kullanılan amonyum nitrat maddesi, 2 büyük tüp, 105 amperlik 4 akü, Rus yapımı el bombası, muhtelif miktarda kablo, 2 eski soba, yaşam malzemesi ve örgüte ait dokumalar ele geçirildi. El geçirilen malzemeler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla yerinde imha edildi.

BİTLİS/DHA






İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN