Bodrum'daki depremin ardından UFO paniği | Video

Bodrum'daki depremin ardından UFO paniği | Video

Muğla açıklarında gece 01.31'de meydana gelen deprem sonrasında bugün sabaha karşı 4.30’da Bodrum’da bir grup vatandaş gökyüzündeki parlak ışık topunu görüntüledi. UFO'ya benzer cismin görüntüsü kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Dün gece saatlerinde Ege Denizi'nde meydana gelen 6.6 depremin ardından 160 da artçı sarsıntı meydana geldi.

Deprem sonrasında ise bazı vatandaşlar UFO'ya benzer cismin görüntüsünü videoya aldılar ve sosyal medya hesaplarından paylaştılar.

DAHA ÖNCE DE GÜNDEME GELMİŞTİ

Yıldızların sönük görüldüğü bir sırada parlak bir şekilde gözlenen ışık, ara sıra kaybolup tekrar beliriyordu. Tanımlanamayan uçan nesnelerin (UFO) geçmişteki depremlerden sonra da gözlendiği iddia edilmişti.

Uzmanlar bu ışıkların, deprem sonrası yerden sızan gazların yükseldikçe diğer gazlarla etkileşime girmesinden oluşabileceğini belirtiyor.

#http://www.karar.com/guncel-haberler/son-dakika-kandilliden-deprem-aciklamasi-548616#

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN