Boğaz'da gemi trafiği durdu | Son dakika haberleri

Boğaz'da gemi trafiği durdu | Son dakika haberleri

Panama bandıralı petrol tankerinin İstanbul Boğazında dümeni kilitlendi. Ekipler müdahale ederken boğaz iki taraflı 2 saat boyunca gemi trafiğine kapatıldı.

İstanbul Boğazı'nda makine arızası yapan dökme yük gemisi nedeniyle boğaz yaklaşık 2 saat gemi trafiğine kapatıldı.

225 metre uzunluğunda Anna Smıle isimli dökme yük gemisinde makine arızası yaşandı. Kaptan, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü altında gemiyi boğaza demirleyerek arızayı gidermeye çalıştı, bir yandan da Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü yetkililerinden yardım istedi. Kısa sürede geminin yanına Kıyı Emniyeti 6, Kıyı Emniyeti 8 kurtarma botları ve Deniz Polisi yardıma geldi.

Yapılan müdahaleden sonra gemi, Kıyı Emniyeti Botları tarafından Ahırkapı açıklarına çekildi. Yaşanan gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı iki saat gemi trafiğine kapatıldı. Geminin çekilmesinden sonra boğaz yeniden gemi trafiğine açıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN