Bolu'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Bolu'da feci kaza! Ölü ve yaralılar var

Bolu'nun Mudurnu ilçesinde otomobil ile kamyonetin çarpışması sonucu, ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü, 6 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Mudurnu'dan Bolu istikametine giden ve  sürücüsünün kimliği henüz belirlenemeyen 14 BV 647 plakalı otomobil ile karşı  yönden gelen Selim Kabadayı yönetimindeki 14 LB 465 plakalı kamyonet, Karataş  Köyü yakınlarında çarpıştı.

Olay yerine Mudurnu ve Bolu'dan çok sayıda ambulans ile UMKE ekibi  sevk edildi. Kazada, ilk belirlemelere göre, kamyonette sıkışan sürücü Selim  Kabadayı ile aynı araçta bulunan ve ismi henüz öğrenilemeyen bir kişi, olay  yerinde hayatını kaybetti, 6 kişi ise yaralandı.

Yaralılar, olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri tarafından, Bolu  ve Mudurnu'daki çeşitli hastanelere kaldırıldı. Olay yerine gelen Bolu Belediyesi itfaiye ekipleri, kamyonette  sıkışarak hayatını kaybeden 2 kişinin cesedini çıkarmak için çalışma başlattı.

BOLU/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN