Bu gelin arabası çok başka! Gören bir kez daha bakıyor

Bu gelin arabası çok başka! Gören bir kez daha bakıyor

Manisa'nın Demirci ilçesinde dünyaevine giren Karagül çifti, gelin arabası olarak sulama motorundan yapılan, taşıma işinde de kullanılan patpatı seçti.

Elif ve Abdurrahman Karagül çifti, Bardakçı Mahallesi'nde düzenlenen  törenle evlendi. Demirci Belediye Başkanı Selami Selçuk ve AK Parti Manisa İl Başkan  Yardımcısı Cemal Sağ'ın nikah şahitliği yaptığı tören sonrası Karagül çifti,  gelin arabası olarak kırsalda yoğun kullanılan, sulama motorundan imal edilen  patpata bindi.

18-09/16/-12343569.Jpeg

Çift, çok sayıda patpatın bulunduğu konvoyla ilçe merkezinde tur attı.

18-09/16/-12343573.Jpeg

Abdurrahman Karagül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Bugün en mutlu  günümüz. 2 yıl önce tanıştık. Bugün dünyaevine giriyoruz. Eşimle düğün  konvoyumuzun patpat ile yapılması kararını aldık. Bu benim çocukluk hayalimdi.  Küçüklüğümde patpatın arkasından koşardık. Çok güzel oldu. Umarım misafirlerimiz  de beğenmiştir." dedi.

MANİSA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN