Bugünkü gazete manşetleri: 18 Şubat 2017 | Hürriyet, Karar, Milliyet, Vatan, Akşam, AMK, Fanatik...

Bugünkü gazete manşetleri: 18 Şubat 2017 | Hürriyet, Karar, Milliyet, Vatan, Akşam, AMK, Fanatik...

18 Şubat Cumartesi gazete manşetlerinde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve ABD'li mevkidaşının görüşmesi ile birlikte referandum sürecindeki gelişmeler yer aldı. Karar... Hürriyet manşeti '50 kilometre pazarlığı' başlığını kullandı. Habertürk birinci sayfa: Hayır'da hayır yok. AMK manşeti: Tudor Kanunlar. Milliyet, Yenişafak, Vatan, Cumhuriyet, Yeniçağ ve diğer gazete manşetleri haberimizde.

KARAR MANŞET: 15 TEMMUZ'DA FACETIME'DAN ÇAĞIRDIĞIM GİBİ

Karar birinci sayfası: Cumhurbaşkanı Erdoğan, 16 Nisan’da referanduma gidecek olan Cumhurbaşkanlığı sisteminin belediye başkanlığı döneminden beri kendi tasarladığı bir sistem olduğunu söyledi. Erdoğan, “Yeni bir yola giriyoruz artık milet onayına bağlı hükümet sistemi gelecek” dedi.

17-02/18/karar_1-1487400527.jpg

HÜRRİYET BİRİNCİ SAYFA: 54 KİLOMETRE PAZARLIĞI

18 Şubat 2017 Cumartesi Hürriyet manşetinde: ABD Genelkurmay Başkanı ile 54 km pazarlığı: PYD'yi böl, Rakka'ya in. Geçiş için enlemesine yaklaşık 20 km’lik bir hat talep eden Türkiye’nin, sınırdan Rakka’ya kadar 54 km’lik mesafeyi tercih etmesinin en önemli nedenleri, “Hem PYD bölgesini fiili olarak ikiye bölmek, hem de arazi koşullarının uygun olması” olarak sıralandı.

17-02/18/hurriyet_1-1487400678.jpg

HABERTÜRK: HAYIR'DA HAYIR YOK

Habertürk birinci sayfasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sözlerine yer verdi. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Bahreyn, Suudi Arabistan ve Katar ziyareti dönüşü gazetecilere, Anayasa referandumu için, “Bizim ‘hayır’a baskı gibi bir derdimiz yok. Ama ‘hayır’ demekte hayır da yoktur” dedi. 

17-02/18/haberturk_1-1487400815.jpg

AMK MANŞET: TUDOR KANUNLARI

Spor gazetesi AMK bugünkü manşetinde Galatasaray teknik direktörü Tudor ve kanunlarına yer verdi. Hırvat çalıştırıcının takım ruhunu ateşleyecek, disiplini sağlayacak bir takım kuralları yürürlüğe aldığı belirtildi.

17-02/18/amk_1-1487400893.jpg

18 Şubat Cumartesi gazete manşetlerinde Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar ve ABD'li mevkidaşının görüşmesi ile birlikte referandum sürecindeki gelişmeler yer aldı. Karar: 15 Temmuz'da Facetime'dan çağırdığım gibi. Hürriyet manşeti '50 kilometre pazarlığı' başlığını kullandı. Habertürk birinci sayfa: Hayır'da hayır yok. AMK manşeti: Tudor Kanunlar. Milliyet, Yenişafak, Vatan, Cumhuriyet, Yeniçağ ve diğer gazete manşetleri haberimizde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN