Bugünkü gazete manşetleri | Hürriyet: Trump 'değişim' dedi, başladı | 21 Ocak Cumartesi

Bugünkü gazete manşetleri | Hürriyet: Trump 'değişim' dedi, başladı  | 21 Ocak Cumartesi

21 Ocak Cumartesi gazete manşetleri haberimizde. Bugün Trump'ın görevi teslim alışı ve anayasa değişikliği oylaması gazete manşetlerinin konusu. Hürriyet gazetesi "İktidar gücünü Washington'dan halkın kendisine veriyoruz" diyerek göreve gelen ABD başkanı Donald Trump'a yer verirken; Akşam gazetesi ise 'Müslümanım diyemedi' başlığı ile Reina saldırganının sorgudaki ifadesini manşete taşıdı. İşte, Sabah, Milliyet, Posta, Sözcü Karar, ve Yenişafak gazetelerinin manşetleri ve öne çıkan haberleri...

ABD'de Kasım ayında yapılan seçimler sonrası başkan seçilen Donald Trump dün resmi olarak görevi devraldı. Bugünün gazete manşetlerinden kendisine yer bulan devir teslim görevini Hürriyet gazetesi Trump'ın "İktidar gücünü Washington'dan halkın kendisine veriyoruz" sözlerini önplana çıkartarak verdi. Akşam gazetesi maneştinde ise Reina Saldırganı Abdulkadir Masharipov'un devam eden sorgusu ve sorulan 'Msülüman mısın?' sorusunu cevapsız bırakışına yer verdi. Milliyet gazetesi 'Doya doya konuşulacak' manşeti ile duyurduğu haberde, yeni ABD başkanı ile başlayan süreçte FETÖ, YPG/PYD konularının Trump yönetimi ile detaylı şekilde konuşulabileceğine yer verdi. 21 Ocak Cumartesi Hürriyet, Sabah, Milliyet, Karar, Yenişafak, Star, Cumhuriyet gazeteleri ve öne çıkan haberlerini yazımızda bulabilirsiniz.

HÜRRİYET GAZETESİ MANŞETİ

Hürriyet gazetesi 45. ABD başkanı Donald Trump'ın "İktidar gücünü Washington'dan halkın kendisine veriyoruz" sözleri ile önplana çıkardığı haberde, kutsal kitaba el basarak yemin edişini ve resmen göreve başlayışının ardından borsanın düştüğü bilgisine yer verdi.

17-01/21/hurriyet_1-1484987517.jpg

AKŞAM GAZETESİ MANŞETİ

Akşam gazetesi yılbaşı gecesi eğlence kulübü Reina'da silahlı terör eylemi gerçekleştiren Abdulkadir Masharipov'a yer verdi. Akşam gazetesi saldırganın sorgusuna ilişkin habere 'Müslümanım diyemedi' başlığı ile yer verdi.

17-01/21/aksam_1-1484987554.jpg

MİLLİYET GAZETESİ KALIN'IN YORUMUNU ÖNE ÇIKARDI

Milliyet gazetesi 21 Ocak Cumartesi günü manşetine ABD yeni başkanı Trump'ın göreve gelişi ve Cumhurbaşkanı Sözcüsü İbrahim Kalın'ın konuya ilişkin yorumunu taşıdı. Kalın;  'Doya doya konuşulacak: Yeni ABD başkanı ile başlayan süreçte FETÖ, YPG/PYD konularının Trump yönetimi ile detaylı şekilde konuşulabileceği kanaatindeyim.'

17-01/21/milliyet_1-1484987565.jpg

VATAN GAZETESİ: İKİNCİ EYLEMCİ ARANIYOR

Vatan gazetesi 'İkinci Eylemci Aranıyor' başlığıyla duyurdur manşetinde, Reina saldırganına yer verdi. Caninin yılbaşı gecesi ikiz saldırı planladığı bir diğer teröristle yaptığı leptop konuşaları ele geçirildi. 5 noktada keşif yapan ikinci teröristin arandığı haberine yer verildi.

17-01/21/vatan_1-1484987598.jpg

YENİŞAFAK MANŞETİ: KAVGA YENİ BAŞLADI

'Kavga Yeni Başladı' manşeti ile çıkan Yenişafak gazetesi de Donald Trump'ın ABD başkanlığı görevşnş devralışına yer verdi. Trump karşıtı demokrat ve ünlülerin başlattığı ve '100 gün sürecek!' dediği eylemlere değinen Yenişafak gazetesi, Trump'ın başkanlık yemini edişine de yer verdi.

17-01/21/yenisafak_210117.jpeg

STAR GAZETESİ MANŞETİ

Bugünkü Star gazetesi: MHP tabanını genel merkeze karşı kırşkırtma provakasyonu açığa çıktı.Genel başkan yardımcısı Öztürk'ün 'Gelen 100 mesajdan 95'i CHP'lilerin" yönündeki açıklaması "CHP'nin çakma Ülkücüleri" başlığıyla manşette yer buldu kendisine. 

17-01/21/star_1-1484987617.jpg

CUMHURİYET: EL BAB'DA 5 ŞEHİT

Cumhuriyet gazetesi, Fırat Kalkanı Harekatı kapsamında El-Bab'da yürütelen operasyondaki terör saldırısına yer verdi. 5 askerin şehit düştüğü, 9 askerin yaralandığı bombalı saldırıyı "El Bab'da 5 şehit" başlığıyla duyurdu. 

17-01/21/cumhuriyet_1-1484987631.jpg

FANATİK: SEZONUN MAÇI

Fanatik gazetesi manşetinde, bu hafta ligde oynanacak Fenerbahçe Başakşehir maçına geniş yer verildi. Sezonun en önemli maçlarından birisi olduğuna vurgu yapılan karşılaşma öncesi istatistikler ve son dakika gelişmelerine yer verildi.

17-01/21/fanatik_1-1484987644.jpg

21 Ocak gazete manşetlerini sizler için derledik. Gazeteler mecliste oylanan anayasa maddeleri ile ilgili ayrıntı ve gelişmelerle bilrikte ABD'de dün göreve başlayan 45. Başkan Donald Trump ve Trump karşıtlarının eylemlerine yer verdi. 

DİĞER GAZETE MANŞETLERİ İÇİN TIKLAYIN

21 Ocak Cumartesi gazete manşetleri haberimizde. Bugün Trump'ın görevi teslim alışı ve anayasa değişikliği oylaması gazete manşetlerinin konusu. Hürriyet gazetesi "İktidar gücünü Washington'dan halkın kendisine veriyoruz" diyerek göreve gelen ABD başkanı Donald Trump'a yer verirken; Akşam gazetesi ise 'Müslümanım diyemedi' başlığı ile Reina saldırganının sorgudaki ifadesini manşete taşıdı. İşte, Sabah, Milliyet, Posta, Sözcü Karar, ve Yenişafak gazetelerinin manşetleri ve öne çıkan haberleri... 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN