Bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden işçiye bir maaş ödül

Bulduğu cüzdanı sahibine teslim eden işçiye bir maaş ödül

Mersin Büyükşehir Belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, bulduğu cüzdanı sahibine ulaştıran ve belediyede temizlik işçisi olarak görev yapan Hüseyin Ebedi'e bir maaş ikramiye verdi.

Temizlik görevlisi Hüseyin Ebeli, geçtiğimiz günlerde çalıştığı sırada Karatepe mevkiinde D-400 karayolu civarında bulduğu cüzdanı bağlı olduğu koordinasyon birim sorumlusuna getirdi. Pasaport, ehliyet, nüfus cüzdanı, öğrenci kartı ve 20'ye yakın kredi kartı ile 150 TL'ye yakın paranın bulunduğu cüzdan, İlçe Jandarma Komutanlığı'na teslim edildi. Yapılan araştırma sonucu sahibine ulaştırıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz da, işçi Hüseyin Ebeli'yi göstermiş olduğu insani davranıştan dolayı bir maaş ikramiye ile ödüllendirdi.

MERSİN/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN