Bursa'da patlama meydana geldi

Bursa'da patlama meydana geldi

Bursa'da bir binada doğalgaz kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından yangın çıkarken, 4 kişinin yaralandığı açıklandı.

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir binada doğalgaz kaynaklı olduğu sanılan bir patlama meydana geldi. Olayda yaralananlar olduğu bildirilirken, bölgeye çok sayıda sağlık ve belediye ekibi sevk edildi.

Patlama Bursa merkez Yıldırım ilçesi Molla Karani mahallesinde meydana geldi.

Sosyal medyada patlama ile ilgili tweetler atılmaya başlandıktan sonra bir kullanıcı patlamanın meydana geldiğini iddia ettiği binanın fotoğrafını paylaştı. Diğer kullanıcılar da patlama sesini net şekilde duyduklarını ifade etti.

18-09/26/bursa-2.jpg

BURSA VALİSİ İZZETTİN KÜÇÜK'TEN AÇIKLAMA

Patlamanın ardından bir açıklama yapan Bursa Valisi İzzettin Küçük, olayda ölü ya da ağır yaralı olmadığını ifade ederken, hafif yaralı vatandaşların ilk müdahalesinin yapılmasının ardından tedbir amaçlı olarak hastaneye götürüldüğünü söyledi.

18-09/26/patlama.jpg
Bir twitter kullanıcısı, patlamanın ardından bu fotoğrafı paylaştı

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN