Bursa'da patlama mı oldu? Son dakika Bursa patlama haberi

Bursa'da patlama mı oldu? Son dakika Bursa patlama haberi

Bursa'da patlama mı oldu? Son dakika haberi olarak Bursa'da doğalgaz patlaması meydana geldiği bildirildi. Bursa'nın Osmangazi ilçesindeki bir apartmanda meydana gelen patlama sesi bir çok bölgeden duyulurken, bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Son dakika haber: Bursa ' da merkez Osmangazi ilçesi Mollafenari mahallesinde bir apartmanda doğalgaz  patlaması meydana geldi.  Olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevkedildi.

Bursa'da bir binada yaşanan patlama sonucu yangın çıktığı ihbarı üzerine olay yerine itfaiye ve 112 Acil Servis ekipleri sevk edildi.

Ayrıntılar geliyor...

18-09/26/patlama-1537969281.jpg

 BURSA'DAN HABERLER

Bursa'da uyuşturucu operasyonu: 2 tutuklama;  Bursa'da polis tarafından düzenlenen uyuşturucu operasyonunda bir miktar uyuşturucu ile 4 ruhsatsız tabanca ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Olayla ilgili 2 kişi, tutuklandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen şüphelilerin evlerine eş zamanlı operasyon düzenledi. Geniş güvenlik önlemlerinin alındığı operasyonda, kapıları koçbaşı ile kırarak içeri giren polisler; B.M., H.C. ve C.Y.'yi gözaltına aldı. Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada, aralarında Glock marka tabancanın da bulunduğu ruhsatsız 4 tabanca ile 1 pompalı tüfek ve 57 fişek; 113 uyuşturucu hap, 14 gram metamfetamin ve bir miktar sentetik kannobinoib ele geçirildi. Olayla ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü'nde sorgulanan ve 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan adliyeye çıkarılan B.M. isimli kadın tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken, diğer 2 sanık tutuklanarak cezaevine kondu.

Bursa’da sahte doktor yakayı ele verdi: Bursa diplomasız ve sahte belgelerle estetik uzmanlığı yaptığı iddia eden şüpheli gözaltına alındı. Tıp fakültesi mezunu olmayan M.O’nun estetik operasyon yaptığı bilgisine ulaşan Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şahsı gözaltına aldı. M.O’nun, başkasına ait kredi kartını izinsiz kullanmak, diploması olmadığı halde hasta tedavi etmek ve tabip unvanını takınmak gibi çok sayıda suçtan arandığı öğrenildi. 25 Eylül 2018 Salı günü Mali Büro ekipleri tarafından sahte doktorun estetik operasyonlarını gerçekleştirdiği adrese düzenlenen operasyonda ve yapılan aramalarda, estetik operasyonlar sırasında kullanılan çok sayıda ilaç, tıbbi malzeme ve cihaz ile hasta kayıt formu, makbuz, hasta isimlerinin ve ücretlerinin yazılı olduğu notlar ele geçirildi. Şüpheli M.O.’nun özellikle internet ve sosyal medya üzerinden kendisini estetik doktoru olarak tanıttığı ve estetik operasyon yaparken çekilmiş fotoğraflarını paylaştığı ortaya çıktı. Gözaltına alınan M.O. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN