Çaldığı otomobil alev alınca yolda bırakıp kaçtı

Çaldığı otomobil alev alınca yolda bırakıp kaçtı

Gaziantep'te kimliği belirsiz kişinin çaldıktan sonra plakasını bantla değiştirdiği otomobil, hareket halindeyken alev aldı. Sürücü, otomobili sağa çekip kaçarken, yangın itfaiyenin müdahalesiyle söndürüldü.

İncilipınar Mahallesi'nde bulunan Büyükşehir Belediyesi önünde ilerleyen 27 KE 235 plakalı otomobil, belirlenemeyen nedenle alev aldı. Kimliği belirsiz sürücü otomobili sağa çekip durdurduktan sonra inip yaya olarak kaçtı.

Çevredekilerin ihbarıyla gelen itfaiye ekipleri, otomobildeki yangına müdahale ederek söndürdü. Yangın sonrasında polisler tarafından yapılan incelemede hasar gören ve Ali Ş.'ye ait olan otomobilin çalıntı olduğu, plakasının ise beyaz bant çekilerek 27 L 235 haline dönüştürüldüğü belirlendi.

DHA'nın haberine göre otomobili çalıp kullanırken yanarken bırakıp kaçan kişinin kimliğinin belirlenerek yakalanması için çalışma başlatıldı. Kullanılamaz hale gelen otomobil ise çekici ile otoparka götürüldü.






Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN