Canlı Ankara seçim sonuçları 2018 | Ankara seçim sonuçlarında son durum ne, kim önde?

Canlı Ankara seçim sonuçları 2018 | Ankara seçim sonuçlarında son durum ne, kim önde?

Canlı Ankara seçim sonuçlarını ve kimin önde olduğunu haberimizde sizlerle paylaşıyoruz. YSK'dan gelen son verilere göre Recep Tayyip Erdoğan'ın mı yoksa Muharrem İnce mi önde? Hangi parti ne kadar oy aldı? 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı seçimi Ankara seçim sonuçlarını canlı olarak karar.com'dan sizlere aktarıyoruz. Ankara il geneli ve ilçelerinin seçim sonuçlarına 'Seçim 2018' sayfamızdan ulaşabilirsiniz.

Canlı Ankara seçim sonuçları haberimizde. 24 Haziran seçimlerinde sandıklar açıklmaya devam ediyor. Ankara il geneli ve ilçeleri seçim sonuçlarını sayfamızdan canlı olarak takip edebilirsiniz. Cumhurbaşkanı adaylarından Recep Tayyip Erdoğan mı, Muharrem İnce mi yoksa Meral Akşener mi önde? Hangi adayın önde olduğunu, oy oranlarını ve son dakika gelişmelerini karar.com'dan sizlere aktarıyoruz. İşte Ankara seçim sonuçlarında son durum.

CANLI SONUÇLAR: ANKARA SEÇİM SONUÇLARINDA SON DURUM

Ankara seçim sonuçları gelmeye devam ediyor. 24 Haziran seçimlerinde Ankara'da Recep Tayyip Erdoğan'ın mı yoksa Muharrem İnce'nin mi önde olduğu merak ediliyor. Ankara il geneli ve ilçelerinden seçim sonuçlarına yazımızda paylaştığımız bağlantı üzerinden ulaşabilirsiniz. 

ANKARA SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ANKARA'DA 'KABİN' KAVGASI

Ankara'nın Sincan İlçesi Özkent Akbilek İlkokulu'nda kendilerini 'Oy ve Ötesi müşahitleri' olarak adlandıran grup, sandık görevlilerinin yaşlı vatandaşlarla birlikte oy kabinlerine girmesine itiraz edince ortalık karıştı. Olay Özkent Akbilek İlkokulu'nda kendilerini 'Oy ve Ötesi müşahitleri' olarak adlandıran grup, sandık görevlilerinin yaşlı vatandaşlarla birlikte oy kabinlerine girmesine itiraz etmesi üzerine başladı. Bazı partililer müşahitlerle tartıştı. Tartışmanın duyulması üzerine bazı partililer de okula girmeye çalışınca polis engel oldu. Oy ve Ötesi müşahitleri kendilerine saldırıldığını iddia ederken, Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın okula gelmesinin ardından grup dağıldı.

İL İL 24 HAZİRAN CUMHURBAŞKANLIĞI VE 27. DÖNEM MİLLETVEKİLLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN