Bomba şüphesiyle aranan şüphelinin çantasında 3 kilo 680 gram sentetik uyuşturucu bulundu

Bomba şüphesiyle aranan şüphelinin çantasında 3 kilo 680 gram sentetik uyuşturucu bulundu

Bursa’da, Erdoğan’ın konuşma yapacağı alanda, önlem alan güvenlik kuvvetlerince 3 M.A.'nın sırt çantasında yapılan aramada metamfetamin olarak adlandırılan 3 kilo 680 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi.

Bursa’da, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın konuşma yapacağı alanda, önlem alan güvenlik kuvvetlerince 30 yaşındaki M.A.'nın sırt çantasında yapılan aramada metamfetamin olarak adlandırılan 3 kilo 680 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi. Uyuşturucu maddeyi Hakkari’den getiren M.A. ile Bursa’da teslim alacağı öne sürülen 33 yaşındaki Z.A. gözaltına alındı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda dün yaptığı toplu açılış öncesi meydanda geniş güvenlik önlemleri alındı. Açılıştan bir gün önce saat 01.30 sıralarında 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda sırt çantalı bir kişinin durumundan şüphelenen esnaf, polisi arayarak ihbarda bulundu. Polis ekipleri, M.A.’nın üzerinde ve çantasında yaptığı aramada pet şişelere doldurulmuş beyaz madde buldu.

Olay yerine çağrılan uzman ekiplerin incelemesi ardından maddenin bir tür sentetik uyuşturucu olan metamfetamin olduğu tespit edildi. Gözaltına alınan M.A.’nın 3 kilo 680 gram uyuşturucu maddeyi Hakkari'den getirdiğini ve Bursa'da Z.A. adlı kişiye vereceğini söylemesi üzerine Z.A. adlı kişi de merkez Yıldırım İlçesi’ndeki evinde gözaltına aldı. DHA'nın haberine göre gözaltına alınan uyuşturucu şüphelileri polisteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 



Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN