Çavuşoğlu Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile görüştü

Çavuşoğlu Makedonya Cumhurbaşkanı İvanov ile görüştü

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Makedonya temasları kapsamında Cumhurbaşkanı Ivanov, eski başbakan Gruevski ve Dışişleri Bakanı Dimitrov ile bir araya geldi, Dimitrov ile ortak basın toplantısı düzenledi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Makedonya Cumhurbaşkanı Ivanov tarafından kabul edildi. Heyetler arası görüşmede, Türkiye–Makedonya ilişkileri, ikili ve bölgesel işbirliği ele alındı.

Bakan Çavuşoğlu ayrıca, Makedonya eski Başbakanı Nikola Gruevski ile de Üsküp’teki Türk Büyükelçiliği'nde bir araya geldi.
Üsküp'teki temaslarına mevkidaşı Makedonya Dışişleri Bakanı Nikola Dimitrov’la görüşerek devam eden Çavuşoğlu, heyetler arası görüşmede Dışişleri Bakanı Dimitrov’la Türkiye – Makedonya işbirliğini ve güncel konuları değerlendirdi. İki dışişleri bakanı daha sonra ortak basın toplantısı düzenledi.

ÜSÜP/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN