CHP'de kritik gün: Muhalif delegelere bu mesaj gönderildi

CHP'de kritik gün: Muhalif delegelere bu mesaj gönderildi

CHP’de olağanüstü kurultay için harekete geçip yeterli imza toplanamayan muhalifler tüzük kurultayına gidip gitmemeyi tartışmak üzere pazar günü Ankara’da buluşuyor.

Hürriyet'in haberine göre, muhaliflerin oluşturduğu Çağrı Grubu, tüzük kurultayı önerisini tartışmak üzere imzasını veren delegelerle pazar günü Ankara'da Türkiye Barolar Birliği’ne ait Latanya Oteli’de toplanıyor.

Çağrı Heyeti adına delegelere gönderilen mesajda şöyle denildi:

“Sevgili Yol Arkadaşımız, 

Olağanüstü Kurultay çağrısında bulunan delegelerimiz ile bir araya gelip bundan sonraki yol haritamızı belirlemek üzere 12.08.2018 Pazar günü saat:14.00'te Ankara Latanya otelde toplantı düzenleyeceğiz. Düşünceleriniz bizim için önemlidir. Katılımınızı rica ederiz. 

Saygılarımızla.

Muharrem İnce'nin de katılacağı toplantıda tüzük kurultayı önerisi tartışılacak. Bu toplantıda alınacak karar doğrultusunda pazartesi Noter'e gidilerek, tüzük kurultayı için imza verilecek. Tüzük kurultayına gidilebilmesi için toplam delegelerin yüzde 20'sinin imzası yetiyor. Bu da 248 delegeye denk düşüyor. Muhalifler, tüzük kurultayında 622 imza toplayarak, genel başkan seçimi yapmayı  planlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN