Çiçeği yakaladığı yerde, aynı günde evlendi

Çiçeği yakaladığı yerde, aynı günde evlendi

Antalya'da Zülkif Yıldırım isimli şahıs, arkadaşının düğün çiçeğini yakaladığı salonda, aynı gün evlendi.

Antalya Konyaaltı Belediyesi Basın Bürosu çalışanı Zülkif Yıldırım, kreş öğretmeni Pınar Çevik ile evlendi. Zülkif Yıldırım, geçen yıl aynı tarihte katıldığı bir düğünde gelinin attığı çiçeği yakalamıştı.

18-10/22/dugun-k1.jpg

Konyaaltı Belediyesi Basın Bürosu çalışanlarından Zülkif Yıldırım, aynı belediyede kreş öğretmeni Pınar Çevik ile evlendi. Çiftin nikahını, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek kıydı. Personelinin nikahını kıymaktan onur duyduğunu belirten Böcek, çifte ömür boyu mutluluk diledi.

GÜZEL TESADÜF

Konyaaltı'ndaki bir düğün salonundaki törene çiftin ailesi ve yakınları, mesai arkadaşları ve medya sektöründen gazeteciler katıldı. Damat Zülkif Yıldırım, geçen yıl aynı tarihte (21 Ekim) ve aynı düğün salonunda katıldığı düğünde, gelinin attığı çiçeği havada yakalamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN