Doğu Türkistanlı kadına gasp anı kamerada

Doğu Türkistanlı kadına gasp anı kamerada

Zeytinburnu'nda Doğu Türkistanlı bir kadın telefonla konuştuğu sırada motosikletli şüpheliler elindeki telefonu gasp etti. Genç kadının yerlerde sürüklenmesi ise güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Zeytinburnu Nuripaşa Mahallesi İsa Yusuf Alptekin Sokak'ta 2 Kasım'da Doğu Türkistan'lı bir kadın yolda cep telefonuyla konuşurken motosikletli 2 kişi tarafından gasp edildi.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri olayla ilgili çalışma başlatarak olayı gerçekleştiren M.K. ve İ.Ö.'nün kimliğini belirledi.

Polis ekipleri 5 Kasım'da düzenlediği operasyonda 2 şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan şüpheliler, sevk edildikleri adliyede çıkartıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.






İSTANBUL/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN