Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden anneyi dönemin Ulaştırma Bakanı da engelledi

Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden anneyi dönemin Ulaştırma Bakanı da engelledi

Çorlu'daki tren kazasında oğlunu kaybeden anne Mısra Öz Sel'in, TCDD Genel Müdürü İsa Apaydın'ın ardından dönemin Ulaştırma Bakanı Ahmet Arslan tarafından da Twitter'da engellendiği ortaya çıktı.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü İsa Apaydın, Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde 8 Temmuz'da meydana gelen tren kazasında 9 yaşındaki oğlu Oğuz Arda Sel'i ve eski eşini yitiren Mısra Öz Sel'i Twitter'da engelledi.

Sosyal medyada sesini duyurmaya, adalet talebini dile getirmeye devam eden anne Sel, Apaydın tarafından engellendiğini şu ifadelerle duyurdu:

"Beni engellemek, yazdıklarımı görmemek bu faciayı örtmüyor. Gerçekler ortada! 25 kişi öldü! Oğlum öldü oğlum! Neden rahatsız oldu acaba?"

18-11/14/screenshot_2.png

Twitter kullanıcılarından Apaydın'a, "İsa Bey o zaman hepimizi engelleyin", "Kurum müdürü olarak halkın sorduğu soruya cevap vermekle yükümlüsünüz" tepkileri geldi.

ULAŞTIRMA BAKANI DA ENGELLEMİŞ

Yaşanan skandalın ardından anne Sel'i, dönemin Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olan Ahmet Arslan'ın da Twitter'da engellediği ortaya çıktı.

Eski bakan Ahmet Arslan tarafından engellendiğini de sosyal medya hesabından paylaşan anne Sel, şu ifadelere yer verdi: 

"Facianın olduğu dönemdeki ulaştırma bakanı..Ben TCDD genel müdürü İsa Apaydın beni neden engelledi diye düşünürken???Dönemin ulaştırma bakanının da engellediğini görüyorum. Neden? diye sormuyorum.

Rahatsızlık verdim efendim “özür dilerim!”"

18-11/14/screenshot_1.png

Sosyal medya kullancıları ise bu duruma, "Yazıklar olsun", "Biz böyle bir ülke haline ne zaman geldik?" sözleri ile tepki gösterdi.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN