Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e beraber gideceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Afrin'e beraber gideceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılmak için geldiği Kocaeli'nde halka seslendi. AK Parti Kocaeli Gençlik Kolları üyelerinin 'Reis bizi Afrin'e götür' tezahüratları üzerine Erdoğan "Afrin'in kenar kıyılarına ben gittim. Komutana sordum, 'Ne durumdayız, ihtiyaç var mı?' 'Şimdilik henüz yok' dediler. Olduğu anda beraber gideceğiz" dedi.

umhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Kocaeli Gençlik Kolları İl Kongresi'ne katılmak için geldiği Kocaeli'nde halka seslendi. Erdoğan'ın konuşmasından öne çıkan başlıklar şöyle:

Bu Afrin operasyonu var ya, işte bak millet aynen 15 Temmuz gibi şimdi de Afrin'e yürüyor.

Gittim, gördüm. Askerimizi gördüm, subaylarımızı gördüm, Allah'ıma hamdettim. Bu sabah itibarıyla 394 terörist etkisiz hale geldi. Ve 20 şehidimiz var. ÖSO ve Mehmetçik olmak üzere.

Sınırlarımızı taciz edenler, bu vatana ihanet edenler bedelini ödeyecekler. Bu mücadele kararlı bir mücadele. Fırat Kalkanı'nda ilk örneğini verdik. Şu anda Silahlı Kuvvetlerimiz, Hükümetiz ile el ele bu mücadeleyi yürütüyoruz.

'BERABER GİDECEĞİZ'

Afrin'in kenar kıyılarına ben gittim. Komutana sordum, 'Ne durumdayız, ihtiyaç var mı?' 'Şimdilik henüz yok' dediler. Olduğu anda beraber gideceğiz.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN