Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan AK Parti Trabzon adaylarını açıkladı. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan adayı Murat Zorluoğlu oldu. Erdoğan ilçe belediye başkan adaylarını da açıkladı. Tanıtımda konuşan Erdoğan, Kılıçdaroğlu'nun tazminatlarını ödemek için para toplayan CHP'li vekiller hakkında "Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi, CHP'liler bir araya gelmişler, partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar" dedi.

İşte Trabzon il ve ilçe belediye başkan adayları

BÜYÜKŞEHİR: Murat Zorluoğlu

AKÇAABAT: Osman Nuri Ekim

ARAKLI: Recep Çebi

ARSİN: Muhammet Sait Gürsoy

BEŞİKDÜZÜ: Harun Demirci

ÇAYKARA: Hanefi Tok

DERNEKPAZARI: Mehmet Aşık

DÜZKÖY: Yılmaz Ankara

HAYRAT: Salih Öztel

KÖPRÜBAŞI: Ali Aydın

MAÇKA: Koray Koçhan

OF: Salim Salih Sarıalioğlı

ORTAHİSAR: Ahmet Metin Genç

SÜRMENE: Rahmi Üstün

TONYA: Osman Beşel

VAKFIKEBİR: Muhammet Balta

YOMRA: İbrahim Sağıroğlu

ÇARŞIBAŞI: Mümin Nuhoğlu (Cumhur İttifakı kapsamında MHP adayı)

ŞALPAZARI: Refik Kurukız (Cumhur İttifakı kapsamında MHP adayı)

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Teşkilatımızın tüm mensuplarına, gece gündüz AK Parti için mücadele eden dava arkadaşlarıma şükranlarımı sunuyorum.

Aday tanıtım toplantımızın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Tüm adaylarımızın her birini gönülden kutluyorum. 31 Mart seçimlerinde de Trabzon'un yine kendine yakışanı yapacağına inanıyorum. Trabzon'a her geldiğimde şu muhteşem manzare emin olun ülkemizin ve milletimizin geleceği hususunda bizlere umut aşılıyor. 31 Mart gecesi sandıklar açılana kadar bu coşkuyu devam ettirmenizi istiyorum. 31 Mart'ta rekor bir oyla sandıkları patlatıyor muyuz? Hiçbir icraatı laf olsun diye dillendirmedik. AK Parti bu. Sözünün eri bir partidir AK Parti. Davasına sadık bir partidir. AK Parti'yi diğerlerinden ayıran temel özellik milletin çıkarlarını kendisinin üzerinde tutmasıdır. Önce milletim diyenlerin partisi olmuştur. Bu dava Anadolu topraklarını ilimle, irfanla, aşkla yoğuran erenlerin mirasçısıdır. Heyecanınızı görüyorum. Duygularınızı hissediyorum. İnşallah bu heyecan 31 Mart'ta meyvesini verecek.

Bizim davamız senlik, benlik davası değil, memlekete hizmet davasıdır. İlkelerimizden, değerlerimizden taviz vermeden siyaset yolculuğumuza devam edeceğiz. Birileri gibi seçimlerde birkaç oy alabilmek için polisimizin, askerimizin hayatına kast eden çetelerle işbirliğine gitmedik. Şu anda bu çetelerle kim işbirliği halinde biliyorsunuz değil mi? Sadece kendi seçmenimizi değil, 81 milyonun tamamını kucakladık ve sloganımızı ne olarak ifade ettik, "Önce millet, önce memleket" dedik. Kimsenin hayat tarzına müdahele etmedik. Kendimizi geliştirmenin gayretinde olduk. İktidarlarımızın döneminde Trabzon'a ne kadar yatırım yaptık biliyor musunuz? 30 katrilyon Trabzon'a yatırım yaptık. Son 16 yılda bizden öncesinden çok daha fazlasını yaptık. Şimdi yeni projeler, yeni yatırımlarla Trabzonlu kardeşlerimizin hayat standartını yükseltmeye devam ediyoruz. Yüz günlük icra programımızda Akçaabat ve Avni Aker Millet Bahçemizle ilgili çalışmalarımız sürüyor. İnşallah bu ay içinde tamamlayacağız. Doğu Karadeniz'in Anadolu'ya açılan kapısını Zigana Tüneli ve bağlantı yollarını bitiriyoruz.

Sadece bir alanda istediğimiz şeyi yapamadık; ülkemizdeki muhalefetin zihniyetini değiştiremedik. Orada başarısız olduk. Attıkları iftiralar nedeniyle tazminatlara mahkum oldular. Can çıkar, huy çıkmazmış. Bunlar da söylemlerini değiştirmek yerine yalan siyasetinde ısrar ediyorlar. Ülkenin hiçbir meselesi yokmuş gibi, CHP'liler bir araya gelmişler partinin başındaki zatın yalanlarını finanse etmek için ortak bütçe oluşturmuşlar. Onca hezimete rağmen halen yalan siyasetinden medet umuyorlar. Belli ki seçimlerden önce yalan destekleme fonu oluşturan CHP gerilim ve kutuplaştırma yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN