Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'de köklü bir değişim olacak | Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan: AK Parti'de köklü bir değişim olacak | Son dakika haberleri

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Isparta'da toplu açılış töreninde konuştu. AK Partide köklü bir değişimin olacağını söyleyen Erdoğan, şunları ifade etti: "Şimdi bize yeni dönemin ruhuna uygun bir şekilde kendimizi yenilemek, tazelemek düşüyor. Bize donanımı, heyecanı, enerjisi olan yol arkadaşları lazım. Esasen AK Parti'de görev değişimi bir bayrak yarışıdır. Görevlerini yapan arkadaşlarımıza teşekkürlerimizi sunacak, vefamızı gösterecek yeni arkadaşlarımızla saflarımızı sıklaştırarak yola devam edeceğiz."

Erdoğan'ın konuşmalarının satır başları şöyle:

Biz bu milleti seviyoruz be! Biz bu milleti Allah için seviyoruz. Günün 24 saati, 365 gün milletimize hizmet etsek usanmayız. 15 Temmuz gecesi Ispartalıların ezanlarına, ülkelerine, bayraklarına sahip çıktıkları için şükranlarımı sunuyorum. 16 Nisan halkoylamasında yüzde 56 oranında evet diyerek demokrasisine ve geleceğine sahip çıkan Isparta'ya teşekkür ediyorum. İnşallah 2019 seçimlerinde tam olarak uygulanacak yeni yönetim sistemimiz ülkemiz ve elbette Ispartamız için hayırlı olacaktır.

BİRAZ SONRA KONTROLE GİDECEĞİM...

Bundan 15 yıl önce Isparta'ya böyle bir şehir hastanesi yapılacak deseler inanır mıydınız? Biz söz veririz ve yaparız. Biraz sonra tekrar kontrolüne gideceğim, bakalım hastalarımız ne diyor? Toplu konutta 3 bine yakın konutu Ispartalılar'ın hizmetine açtık. Şehrimiz için Isparta-Antalya yolu büyük ölçüde tamamlandı. Kalan bölümü inşallah 2019'a kadar bitiyor. Hızlı Tren projemizin güzergahında biliyorsunuz Isparta'da var. Artık elmalarınız çürüğe gitmeyecek. Yüzlerce kardeşim benim elmasını toplayıp, oraya verecek. Eskiden bu elmalar çürüyordu. Bu iş at binenin kılıç kuşananındır. Şimdi burada kamu yatırımların açılışını yapıyoruz. 252 milyon liralık yatırımın resmi açılışını yaparak İspartamızın hizmet hanesine yeni kalemler ekliyoruz. Yurdumuz bitiyor ve hizmete açılacak. Artık üniversitelerimize gelen öğrencilerimizin yer yurt sorunu olmayacak.

MİLLETİMİZİ BÖLEMEYECEKSİNİZ

PKK, DEAŞ, FETÖ diğer terör örgütleriyle yürüttüğümüz mücadelemizin tamamı istiklal ve istikbal kavgasının sonuçlarıdır. Suriye ve Irak'ta sınırlarımız boyunca oluşturulmaya çalışılan terör devletlerinin amacı da budur. Avrupa'dan maruz kaldığımız örtülü ambargoların da sebebi budur. Mert dayanır namert kaçar, meydan gümbür gümbürlenir. Şahlar şahı divan açar, divan divan gümbür gümbürlenir. Ok atılır kalasından, halk saklasın belasından, Köroğlu'nun narasından dağlar gümbür gümbürlenir. Ecdadımızdan aldığımız ilhamla biz de sesimizin yettiği en yüksek tonla, yüreğimizden gelerek diyoruz ki, başaramayacaksınız. Milletimizi bölemeyeceksiniz. Bayrağımızı indiremeyeceksiniz, ezanlarımızı susturamayacaksınız. Vatanımızı parçalamayacaksınız. Devletimizi yıkamayacaksınız.

TEK VATAN VURGUSU

Bize meydanı bu çapulculara bırakıp kaçmak yakışır mı? Bize yakışan nedir? Bize yakışan tek millet diyerek, 80 milyon bir, beraber ve kardeş olarak Türkiye olmaktır. İkincisi tek bayraktır. Biz tek bayrak diyerek şehitlerimizin, gazilerimizin aziz hatıralarına sahip çıktık. Tek vatan diyerek 780 bin kilometrekarede, vatan topraklarımızın üstünde operasyon yaptırdık mı? Ve Tendürek, Gabar, Cudi hatta Kandil'de Bestler deresinde bunları gördük mü? Gömmeye de devam edeceğiz. Milletin huzurunu kaçıranlar bedelini ödeyecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN