BUDO Erdek-Avşa-Marmara Adası seferleri başladı

BUDO Erdek-Avşa-Marmara Adası seferleri başladı

Bursa Deniz Otobüsleri (BUDO), Erdek, Avşa ve Marmara Adası seferlerine başladı.

Büyükşehir Belediyesine bağlı Bursa Ulaşım Toplu Taşım İşletmeciliği Turizm Sanayi ve Ticaret AŞ (BURULAŞ) Genel Müdürü Levent Fidansoy, yazılı açıklamasında, BUDO seferlerine tatilcilerin ilgisinin bu yıl da fazla olmasını beklediklerini belirtti.

Farklı ulaşım alternatifleriyle vatandaşlara kaliteli ve sorunsuz hizmet vermeye gayret gösterdiklerini vurgulayan Fidansoy, "Özellikle İznik Gölü'nde Orhangazi-İznik seferleriyle tatlı sularda da yerimizi alarak farklı bir ulaşım alternatifini vatandaşlarımıza kazandırırken, Erdek-Avşa-Marmara Adası ve bayram sonrası bu hatta dahil olacak Tekirdağ ile dönemsel seferlerin üçüncüsünü düzenlemenin de gururunu yaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

Erdek-Avşa arası 40 dakika

Fidansoy, Erdek-Avşa-Marmara Adası seferlerinin haftanın her günü yapılacağını aktardı.

Sefer saatlerine ilişkin bilgi veren Fidansoy, şunları kaydetti:

"Erdek'ten saat 08.15'te kalkacak BUDO, 08.55'te Avşa'da olurken, 09.15'te Avşa'dan hareket ederek, 09.30'da Marmara Adası'na varacak.

Yine saat 10.00'da Marmara Adası'ndan kalkacak BUDO, 10.15'te Avşa'da olurken, 10.30'da Avşa'dan kalkış yapıp 11.10'da Erdek'e gelerek gündüz seferini tamamlayacak.

Akşam seferi için Erdek'ten saat 16.00'da kalkacak BUDO, 16.40'ta Avşa'da olurken, 17.00'da Avşa'dan hareket ederek, 17.15'te Marmara Adası'nda varacak. Saat 18.15'te Marmara Adası'ndan kalkacak BUDO, 18.30'da Avşa Adası'na varırken 18.45'te, Avşa'dan hareketle Erdek'e gelerek 19.25'te günlük seferini tamamlamış olacak.

Karşılıklı yapılacak iki sefer ile Erdek-Avşa arası ulaşım 40, Avşa-Marmara Adası 15 dakikaya, Erdek-Marmara Adası ise 55 dakikaya inecek."

BUDO'nun Mudanya ile İstanbul hattındaki karşılıklı deniz otobüsü seferlerine de bayram dolayısıyla ilave yapıldı. İlave seferler, arife gününe rastlayan 16 Temmuz Perşembe günü Mudanya'dan saat 19.15'te, Kabataş'tan saat 21.30'da başlayacak.

İznik Gölü'nde bayramın üçüncü günü seferler ücretsiz

BURULAŞ tarafından Akşemsettin Gemisi ile İznik Gölü'nde İznik ile Orhangazi ilçe merkezleri arasında bir süre önce başlatılan yolcu gemisi seferleri, Ramazan Bayramı'nın üçüncü gününde ücretsiz olacak.

Gölde 19 Temmuz'da 11.30, 15.30 ve 19.30 saatlerinde İznik-Orhangazi, 10.00, 17.00 ve 18.00 saatlerinde ise Orhangazi-İznik seferleri yapılacak.

BURSA/AA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN