Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son ankete göre oy oranı kaç? AK Parti Sözcüsü Ünal, oy oranını açıkladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son ankete göre oy oranı kaç? AK Parti Sözcüsü Ünal, oy oranını açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı son ankete göre kaç oldu? AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, yapılan son ankete göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55.6 olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı açıklandı. AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal yapılan son ankete göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oy oranının yüzde 55.6 olduğunu açıkladı. 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal açıklamada uyum yasalarının bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sunulacağını ve sürecin başladığını söyledi. Partilerin seçime katılıp katılamayacağına ilişkin soruya Ünal, "Yasalarla belirlenmiş koşulları taşıyan tüm aday ve partilerin 24 Haziran'da sandıkta seçmenin karşısına çıkmasından yanayız" dedi.

Ünal, ayrıca oy oranına ilişkin soruya, "En son yapılan ankette cumhurbaşkanımızın oyu yüzde 55.6 gözüküyor" dedi.

ERDOĞAN, AK PARTİLİ MİLLETVEKİLLERİYLE BİR ARAYA GELDİ

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Partili milletvekilleri ile parti genel merkezinde kahvaltıda bir araya geldi. Erken seçim kararının alınmasından sonra milletvekilleri ile bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim öncesi izlenecek yol haritasına ilişkin Başbakan Binali Yıldırım ve kurmayları ile birlikte milletvekillerine bilgi verecek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN