Daha önce de 3 kedinin vurulup öldürüldüğü mahallede yine bir sokak kedisi vuruldu

Daha önce de 3 kedinin vurulup öldürüldüğü mahallede yine bir sokak kedisi vuruldu

Antalya'da, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tüfekle vurulan sokak kedisi, hayvan barınağında tedaviye alındı. Aynı mahallede daha önce de 3 kedinin havalı tüfekle vurularak öldürüldüğü kaydedildi.

Konyaaltı İlçesi Hurma Mahallesi 224 Sokak'ta dün gece bir kedi, kimliği henüz belirlenemeyen kişi ya da kişilerce tüfekle ateş edilmesi sonucu saçmaların hedefi oldu. Vücuduna çok sayıda saçma isabet eden kedi, hayvanseverler tarafından ambulansla Büyükşehir Belediyesi Hayvan Bakımevi'ne götürüldü. Veteriner hekimin müdahale ettiği kedinin durumunun ağır olduğu kaydedildi.

Antalya Candost Derneği Başkanı Arife Yanık, aynı mahallede daha önce 3 kedinin havalı tüfekle vurularak öldürüldüğünü söyledi. Dün gece yaşanan olayda yaralanan kedinin de yaşam mücadelesi verdiğini belirten Yanık, "Vücudunda kaç tane saçma olduğunu bilmiyoruz. Yarın röntgen sonuçlarını alarak polis merkezine şikayette bulunacağız" dedi.

Daha önce öldürülen 3 kedinin de aynı mahallede ve aynı sitenin önünde vurulduğunu kaydeden Yanık, "İlk vurulan kediden 17, ikinci vurulan kediden ise 3 saçma çıkmıştı. Ateş eden kişi yüksek bir noktadan, yani ya evinin balkonundan ya da pencereden atış yapıyor. Muhtemelen akli dengesini yitirmek üzere olan potansiyel bir katil ya da çocuk. Sağlıklı herhangi bir insan bunu yapmaz. Sorumlu kişiyi bulana dek araştırmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

ANTALYA / DHA


Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN