Darüşşafaka Giriş Sınavı’na başvurular başladı

Darüşşafaka Giriş Sınavı’na başvurular başladı

Bir buçuk asırdır eğitimde fırsat eşitliği sunan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2017 yılı sınavı, 28 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da Türkiye'nin 21 ilinde düzenlenecek.

Babası veya annesi hayatta olmayan, maddi olanakları yetersiz, başarılı çocuklara parasız ve yatılı eğitim fırsatı tanıyan Darüşşafaka Eğitim Kurumları’nın 2017 yılı sınavı, 28 Mayıs Pazar günü saat 10.00'da Türkiye'nin 21 ilinde düzenlenecek.

Sınavda başarılı olan, mali durum araştırması ve sağlık kurulu kontrolünden geçen öğrenciler ortaokuldan üniversiteye ücretsiz kolej eğitimi alma hakkı elde edecek.
 
Başvuru evraklarının Darüşşafaka’ya 22 Mayıs 2017 Pazartesi gününe kadar elden veya postayla ulaştırılması gerekiyor. Bu yıl ilk defa https://basvuru.darussafaka.org/ sitesi üzerinden online başvuru da yapılabiliyor. Sınav merkezleri ve başvuruyla ilgili detaylı bilgi için darussafaka.org’u ziyaret edebilir veya 0212 276 55 33’ü arayabilirsiniz.
 
 
 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN