Denizli Pamukkale'de silahlı gaspçıyı veresiye defteriyle kovdu

Denizli Pamukkale'de silahlı gaspçıyı veresiye defteriyle kovdu

Denizli'nin Pamukkale ilçesinde bir markete giren silahlı gaspçıya market sahibinin veresiye defteriyle karşı koyması, güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Denizli'nin Pamukkale ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde dün akşam saatlerinde pompalı tüfekle Musa Aycan'ın işlettiği markete gelen kar maskeli kişi, tüfeği doğrulttuğu market sahibinden kasadaki paraları istedi.

Aycan, ilk andaki şaşkınlığı üzerinden attıktan sonra, kasanın başından kalkarak eline aldığı veresiye defteriyle kendini korumaya çalıştı.

Gaspçıyla market sahibinin yaşadığı anlar, güvenlik kamerasınca saniye saniye görüntülendi.

TÜFEK TUTUKLUK YAPTI

Aycan AA muhabirine, sokakta ileri-geri gidip civarı kontrol eden iki kişiden birinin müşteriler gittikten sonra pompalı tüfekle içeri girdiğini söyledi.

Kar maskeli bu kişinin, boğuk bir sesle kendisine 'ya paranı ya canını' diyerek silah doğrulttuğunu anlatan Aycan, "Para istedi, ama Arapça ama Kürtçe karışık gibi, önce anlayamadım. Sonra tüfeğin ağzına mermiyi verince işin ciddi olduğunu anladım. Hemen kendimi yan tarafa attım, elimdeki defteri fırlatır gibi yaptım. Bu o esnada arkasını dönüp kaçtı. 10-15 saniyelik bir hadise oldu. Tüfeğin ağzına mermiyi verip tetiği düşürdü, ama ateş almadı, tutukluk yaptı." dedi.

Polisi aradığını söyleyen Aycan, gaspçıların kısa sürede yakalandığını belirtti.

DENİZLİ/AA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN