Denizli Üçgen Çarşısı’nda iş kazası: 1 ölü

Denizli Üçgen Çarşısı’nda iş kazası: 1 ölü

Denizli’de, tartışmalara neden olan ve yıkım çalışmaları süren Üçgen Çarşısı’nda yaşanan kazada ekskavatör operatörü hayatını kaybetti. Olayla ilgili ise soruşturma başlatıldı.

İHA'nın haberine göre olay, saat 10.30 sıralarında Pamukkale ilçesindeki yıkım çalışmaları süren Üçgen Çarşısında meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre, 16 Ekim’de yıkımına başlanan çarşıda, ekskavatör operatörü Fatih Çoban (21), sabah saatlerinde çalışmaya başladı. Çoban’ın yıkımını yaptığı bloğun üstündeki baca, devrildi. Devrilen beton baca, ekskavatör kabininin içinde bulunan Çoban’ın üzerine düştü.

EKSKAVATÖR HAYATINI KAYBETTİ

Olayı gören diğer işçilerin haber vermesi üzerine kaza yerine sağlık, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları ilk incelemede Çoban’ın hayatını kaybettiğini belirledi.

Çoban’ın cesedi incelemenin ardından itfaiye ve polis ekipleri tarafından bulunduğu yerden çıkarıldı. Çoban’ın cesedi otopsi için Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Öte yandan ekskavatör kabininin üzerinde güvenlik önlemi olmadığı ileri sürüldü.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DENİZLİ/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN