Denizli'de ayakkabı hırsızlığına 5 gözaltı

Denizli'de ayakkabı hırsızlığına 5 gözaltı

Denizli'deki bir apartmanın daire önlerinden ayakkabı hırsızlığı yaptığı belirlenen 5 kişi, polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan zanlıların 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edildi.

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Bürosu ekipleri, iş yerinden ve evden hırsızlık yaptıkları belirlenen kişilerin aynı apartta kaldığını tespit edince dün operasyon düzenledi. Yapılan operasyonda 5 kişi gözaltına alındı. Zanlıların kaldığı apartta yapılan aramada, çalıntı ayakkabılar ve cep telefonları bulundu. 8 ayrı hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen zanlılardan T.A.'nın, 4 yıl 5 ay kesinleşmiş hapis cezası kararı ile arandığı ve cezaevi firarisi olduğu öğrenildi. Zanlıların işlemlerinin sürdüğü belirtildi.

DENİZLİ/DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN