Direksiyon başında, kalp krizi geçirdiğini fark edip hastaneye gitti

Direksiyon başında, kalp krizi geçirdiğini fark edip hastaneye gitti

Denizli'de otomobiliyle direksiyon başında seyir halindeyken göğsünde şiddetli bir ağrı hisseden sürücü 76 yaşındaki Ahmet Topkara, hemen yolunu değiştirerek hastaneye gitti. Kalp krizi geçirdiği tespit edilen Topkara'ya, aynı gün anjiyo yapıldı.

Babadağ İlçesi'nde yaşayan 3 çocuk babası tekstilci Ahmet Topkara, aracıyla seyir halindeyken göğsünde şiddetli bir ağrı hissetti. Yolunu değiştirip, özel bir hastaneye giden Topkara'nın yapılan muayeneden sonra kalp krizi geçirdiği tespit edildi. Topkara, zaman kaybetmeden anjiyo işlemine alındı.

Anjiyodan sonra damarlarının tıkanık olduğu belirlenen Topkara, Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanları tarafından by-pass ameliyatına alındı.
Yapılan müdahalelerden sonra Topkara, tekrar sağlığına kavuştu. Ahmet Topkara, operasyonun ardından kendine gelir gelmez ailesini de karşısında görünce mutluluktan gözyaşlarını tutamadı. Yapılan müdahale sonrası sağlığına kavuşan Topkara, "Araç kullanıyordum. Bir anda göğsümde ağrı hissettim. Doğruca hastanenin yolunu tuttum. Kalp krizi geçirdiğim tespit edildi ve aynı gün içinde anjiyom yapıldı. Sağlığıma kavuştuğum için mutluyum" dedi.

DENİZLİ / DHA



İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN