Diyarbakır'da dayak yiyen çakma kabadayı kadını darp etti

Diyarbakır'da dayak yiyen çakma kabadayı kadını darp etti

Diyarbakır’da bir saldırgan, yan yana yürüyen çifte, "Burada böyle yürüyemezsiniz" diye sataştı. Bir süre tartıştığı adama vurmaya çalışan şahıs, yüzüne aldığı darbelerle sersemlemeye başladı. Adama vuramayacağını anlayan şahıs, yanındaki kadına saldırıp darp etti.

Olay, merkez Yenişehir ilçesi Ekinciler Caddesi Kooperatifler Mahallesi’nde yaşandı. Önceki gün yolda yürüyen çifti gören bir şahıs yaklaşık 200 metre peşinden gittiği çifte, iddiaya göre, "Burada böyle yürüyemezsiniz" diyerek sataştı.

KADINA SALDIRMAYA BAŞLADI

Saldırgan şahıs, çiftten erkek olanla bir süre tartıştıktan sonra saldırmaya başladı. Yüzüne yumruk darbesi alarak sersemleyen şahıs, erkeği dövemeyeceğini anlayınca kadına saldırmaya başladı.

Kadının darp edildiğini gören çevredeki vatandaşlar, şahsı bölgeden uzaklaştırdı. Yaşanan olay, güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

DİYARBAKIR/İHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN