Diyarbakır'da evine giden öğretmene kurşun yağmuru

Diyarbakır'da evine giden öğretmene kurşun yağmuru

Diyarbakır’ın Silvan İlçesi’nde Milli Eğitim’e bağlı Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde (RAM) müdür yardımıcısı olan öğretmen İzettin Güven, oturduğu apartmanda evinin bulunduğu kata çıkmak için asansöre binerken silahlı saldırıya uğradı. Vücuduna isabet eden 7 kurşunla ağır yaralanan Güven hastanede tedaviye alındı.

Olay, bugün akşam saatlerinde Bahçelievler Mahallesi Diyarbakır Caddesi’ndeki Bahçelievler Sitesi’nde meydana geldi. Silvan Rehberlik ve Araştırma Merkezi’nde müdür yardımcılığı görevini yürüten psikolojik danışman ve rehber öğretmen 33 yaşındaki İzettin Güven, oturduğu apartmanda evinin bulunduğu kata çıkmak için asansöre binerken silahlı saldırıya uğradı. 

17-10/21/8085032.jpg

Kimliği belirsiz bir kişi tabancayla yakın mesafeden 7 el ateş etti. Evli ve 1 çocuk babası Güven kanlar içerisinde yere yığılırken sitede oturan 4 emniyet bekçisi silah sesleri üzerine balkonlara çıkıp kaçan saldırgana ateş etti.

17-10/21/8085031.jpg

Site sakinlerinin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İzzettin Güven, ambulansla Silvan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Boyun ve sırt bölgesine 6, ayağına da 1 kurşun isabet eden İzzettin Güven, buradaki ilk müdahalesinin ardından da Diyarbakır Dicle Üniversitesi Hastanesi’ne sevk edildi.

17-10/21/8085033.jpg

 

Kaymakam Adem Çelik ve Emniyet Müdürü Mehmet Güçlü de saldırının meydana geldiği siteye gelerek, buradaki görevlilerden olayla ilgili bilgi aldı.

17-10/21/8085029.jpg

Bölgedeki güvenlik kameraları görüntülerini incelemeye alıp, görgü tanıklarının ifadesine başvuran polis ekipleri, kaçan şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

17-10/21/8085030.jpg

DİYARBAKIR / DHA

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN