Dolu beklentisini fırsata çevirdiler

Dolu beklentisini fırsata çevirdiler

İstanbul’da araçlarının olası bir dolu yağışından zarar görmesinden korkan sürücüler özel otoparklara olan talebi arttırdı. Ancak bunu fırsat bilen kapalı otopark işletmecileri zam yapınca tartışma çıktı.

HABER MERKEZİ

İstanbul’da dün yine sağanak yağış uyarısı yapıldı. Bu uyarı üç hafta önceki dolu yağışı akıllara geldi. Dolu ve fırtına nedeniyle yüzlerce otomobilin zarar görmesinden dolayı paniğe kapılan birçok saraç sahibi, kapalı otopark aramaya başladı.

Sabah saatlerinde başlayan panik ise akşam saatlerine kadar devam etti. Vatandaşlar dolu korkusuyla araçlarını kapalı otoparklara bırakırken, bu kapalı otopark zammıyla karşılaştı. Araç sahiplerinin tepki gösterdiği zamlarla ilgili Karar’ın ulaştığı İstanbul Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği yetkilileri ise özel otopark işletmelerinin standart bir tarifelerinin olmadığını kaydetti. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN