Düzce’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

Düzce’de bıçaklı kavga: 2 yaralı

Düzce'nin Akçakoca İlçesi'nde iki kişi arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle meydana gelen bıçaklı kavgada 2 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralılardan birinin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Olay, Akçakoca ilçesi Postane Sokağı’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, gençler arasında henüz belirlenemeyen bir nedenle çıkan kavgada bıçak darbesi ile yaralanan B.Y. de elindeki bıçakla E.A’yı yaraladı. Bölgede devriye gezen polisler, kavgaya müdahale etti. B.Y. etkisiz hale getirilerek gözaltına alınırken, yaralanan E.A. ise sağlık ekiplerinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Düzce Üniversitesi Araştırma Hastanesine götürüldü. E.A.’nın durumunun ağır olduğu öğrenilirken, polis olayla ilgili inceleme başlattı.

DÜZCE/İHA

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN