Ekonomi ve Dışişleri Bakanlığı'ndan Avusturya açıklaması: Herhangi bir talebimiz olmadı

Ekonomi ve Dışişleri Bakanlığı'ndan Avusturya açıklaması: Herhangi bir talebimiz olmadı

Ekonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Halkımızla biraraya gelmek için izin istemeyiz" denildi. Dışişleri'nden yapılan açıklamada ise, "Avusturya demokratik değerleri savunmada samimi değil" açıklamasında bulunuldu.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin 15 Temmuz yıl dönümü anma etkinlikleri için ülkeye giriş yapmasına izin vermeyeceğini belirten Avusturya'nın kararına ilişkinEkonomi Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada,  "Etkinlik için Avusturya'dan talebimiz olmadı. Halkımızla biraraya gelmek için izin istemeyiz" denildi.

DIŞİŞLERİ'NDEN AÇIKLAMA: İBRET VERİCİ

Dışişleri Bakanlığı'ndan da Avusturya'nın kararına tepki geldi. Yapılan açıklamada, "Avusturya demokratik değerleri savunmada samimi değil. Avusturya'nın ziyareti engelleme tavrı ibret verici" denildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN